top

Cyklistické brašňy

Batožinové kufre na bicykel sú spoľahlivým spôsobom prepravy batožiny na krátke aj dlhé vzdialenosti. Sortiment cyklistických batožinových kufrov pre predné a zadné nosiče je vhodný na každodenné dochádzanie do práce a výlety na bicykli.
Filter (1)
Filtre
  1. 1001 - 1300 g
View as Grid List

4 Produkty

  1. -23%
    Brašňa na bicykel Thule Shield Pannier 13L Pair - blue
    Brašňa na bicykel Thule Shield Pannier 13L Pair - blue
    vrátane DPH 98,99 €
    Najnižšia cena v období 30 dní pred zľavou 92,99 € (+7%)
    Cena odporúčaná výrobcom 129,99 € (-23%)

    Zoznam prianí

  2. -15%
    Brašňa na bicykel Deuter Mainhattan 17+10 - redwood/ink
    Brašňa na bicykel Deuter Mainhattan 17+10 - redwood/ink
    vrátane DPH 169,99 €
    Najnižšia cena v období 30 dní pred zľavou 164,99 € (+4%)
    Cena odporúčaná výrobcom 199,99 € (-15%)

    Zoznam prianí

  3. -17%
    Brašňa na bicykel Deuter Mainhattan 17+10 - graphite/shale
    Brašňa na bicykel Deuter Mainhattan 17+10 - graphite/shale
    vrátane DPH 164,99 €
    Najnižšia cena v období 30 dní pred zľavou 176,99 € (-6%)
    Cena odporúčaná výrobcom 199,99 € (-17%)

    Zoznam prianí

  4. -15%
    Brašňa na bicykel Thule Shield Pannier 13L Pair - black
    Brašňa na bicykel Thule Shield Pannier 13L Pair - black
    vrátane DPH 109,99 €
    Najnižšia cena v období 30 dní pred zľavou 96,49 € (+14%)
    Cena odporúčaná výrobcom 129,99 € (-15%)

    Zoznam prianí

na stránku
View as Grid List

4 Produkty

Vymazať

Bicyklové brašne sú praktické

Preprava väčšieho množstva batožiny na bicykli môže byť náročná. Našťastie, v takomto prípade sú brašne značným uľahčením. Ide o mimoriadne praktické riešenie, ktoré nám umožňuje zaobísť sa bez batohu a celý náklad uložiť do objemných tašiek umiestnených na bokoch nosiča. Brašne na bicykel sú základným prvkom výbavy pri každej ceste na bicykli. Vďaka veľkej kapacite týchto tašiek sa do nich ľahko zmestí vybavenie potrebné na niekoľkotýždňové výlety. Oblečenie, jedlo, kuchynské potreby, stan a náhradné diely na bicykel - všetko nájde svoje miesto v batožinách na bicykel. Väčšina modelov je vybavená pohodlným rolovacím uzáverom, ktorý zaručuje veľmi široký prístup do vnútra. Vďaka tomu je nájdenie položky, ktorú v danom okamihu potrebujete, oveľa rýchlejšie a jednoduchšie.

Ako sú skonštruované brašne na bicykel?

Dnes je väčšina modelov mimoriadne praktických brašien. Ich upevňovacie systémy umožňujú ľahké odnímanie tašiek z bicykla, čo je dôležité najmä pri mestských a cestovných modeloch. V prvom prípade môžeme bicykel zaparkovať a vziať si batoh s cenným obsahom so sebou. V druhom prípade môže byť odstránenie batožiny z bicykla nevyhnutnosťou pri nakladaní jednokolky do vlaku, na trajekt alebo v mnohých iných prípadoch. Upevnenie batožinového priestoru môže byť univerzálne alebo prispôsobené konkrétnemu modelu nosiča. Toto riešenie zaručuje úplnú kompatibilitu a najjednoduchšiu manipuláciu. Brašne na bicykel sú vyrobené z hrubých a pevných materiálov. Okrem toho je batožina často chránená povrchovou úpravou z nepremokavého materiálu a rolovacím uzáverom, ktorý zabezpečuje tesnosť. Mnohé modely používajú aj dodatočné výstuhy, ktoré dodávajú batožinám správny tvar. To zabraňuje pohybu batožiny počas jazdy a umožňuje správne rozloženie nákladu.

Bicyklové brašne v predajni 8a.sk

Poskytujeme tašky na bicykel od profesionálnych značiek, ako je napríklad švédska Thule Celé systémy brašní a nosičov na bicykel vás vybavia aj na tie najdlhšie cesty. Vysokokvalitné materiály zaručujú odolnosť tašiek aj pri intenzívnom používaní. Brašne na bicykel majú často reflexné prvky, ktoré zvyšujú viditeľnosť cyklistov po zotmení. Okrem toho je väčšina modelov vybavená miestom na pripojenie svetla na bicykel. Medzi dostupnými modelmi sú brašne s rôznou kapacitou pre predný a zadný nosič, vďaka čomu si každý milovník dvoch kolies vyberie model vhodný pre seba.